Wij als Leerwerkbedrijf

Things we are good at

Het leerwerkbedrijf:


De Martinifabriek heeft een leer-werkbedrijf dat in staat is moeilijk plaatsbare groepen in de praktijk op te leiden en daardoor de kans te vergroten om een betaalde baan te vinden. Bij ons krijgt iedereen een eerlijke kans om zich te ontplooien. Wij hebben kennis en kunde in huis om opleiding en intensieve begeleiding te bieden aan elke gemotiveerde kandidaat. Aard van de arbeidsbeperking speelt daarin geen rol. Op deze manier ontzorgen wij onze partners om deze groep mensen te activeren richting de arbeidsmarkt of voor de best passende dagbesteding.

Wij bieden op dit moment 4 leerwerk-trajecten:

  • Verhuizer
  • Logistiekmedewerker
  • Allround technisch medewerker
  • Schoonmaker


Uit recente cijfers van het UWV (april 2016) staan deze 4 beroepen in de top 25 van openstaande vacatures. Op dit moment staan 431 vacatures open in deze 4 beroepen in de regio. In het afgelopen jaar waren dit ongeveer 3000. Het gaat hier alleen over bekende vacatures binnen de H5 gemeentes en het UWV in onze regio. Wij denken dat er tenminste het dubbele aan kansen voor deze beroepen in onze regio aanwezig is. Met dit gegeven zijn wij zeker dat uitstroom naar werk bespoedigd zal worden.

Some of Our Features

Lorem ipsum dolor consectetur elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast de begeleiding op de werkplek bieden wij ook persoonlijke begeleiding op maat die aan het begin van het traject samen met de kandidaat zal worden opgesteld. Persoonlijke begeleiding houdt in dat de kandidaat naast werken en leren ook een sollicitatietraject volgt onder begeleiding van een ervaren coach. Denk daarbij aan het maken of aanvullen van CV, voorbereiden op een sollicitatiegesprek, het zoeken naar vacatures en zichzelf leren presenteren aan een werkgever. Onze coaches bewaken de voortgang van de kandidaat en koppelen de rapportages terug naar de opdrachtgever.

Begeleiding naar werk

Onze accountmanager is belast voor bemiddeling naar werk. Wij werken met een uitzendorganisatie die regionaal zeer sterk vertegenwoordigd is en heeft ook landelijke dekking in de 4 beroepen die wij graag aanbieden in dit traject. Behalve onze eigen inzet om uitstroom te verwezenlijken willen wij ook graag samenwerken met de accountmanagers van het RWC. Want samenwerken levert in onze overtuiging altijd meer op. En door elkaars netwerk te delen worden beide partijen sterker.

Verhuizer

Deze leerwerkplek is bedoeld om de kandidaat z.s.m. de basisvaardigheden aan te leren die hem in staat zullen stellen om betaalde arbeid te kunnen verrichten binnen de branche.

Logistiek

Een Logistiek Medewerker werkt in (grote) magazijnen, loodsen of distributiecentra van bijvoorbeeld groothandels

Technisch

Het op vraaggerichte wijze plannen, afstemmen en zorgdragen voor het onderhouden en repareren van de gebouwen

Schoonmaak

De werkzaamheden bestaan doorgaans uit vegen, dweilen, stoffen, stofzuigen en prullenbakken legen. Natuurlijk hangt dit sterk af van de werkplek.

 

© 2016 Match Network. All rights reserved.